31 اردیبهشت 1399

خرمای مضافتی

 خرمای مضافتی را به جرأت میتوان یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین انواع خرما در دنیا دانست. این خرما در اصل به صورت رطب در سرد خانه ها ذخیره میشود و بهتر است از آن به عنوان رطب مضافتی یاد کرد.

اغلب مردم که این خرما را مصرف می کنند معمولا تمایل دارند دوباره آن را مصرف کنند.

بیشترین مشتریان خارجی در زمینه صادرات نیز این خرما را خریداری می کنند می توانید نیم نگاهی هم به صادرات خرمای مضافتی داشته باشید .
ایده آل ترین رنگ برای نوع مرغوب این نوع خرما رنگ مشکی میباشد.
میزان رطوبت مطلوب این نوع خرما بین  14% تا ۳۶%متناسب بازمان برداشت و منطقه  کشت شده متغییر است.

بیشترین مناطق که این محصول در آن کشت میشود شهرستان بم و روستاهای اطراف آن، جیرفت، نرماشیر, بروات (برُا) میباشد. 

کیفیت خرمای مضافتی که در بم کاشت میشود قابل مقایسه با سایر نقاطی که در آن کاشته میشود نیست.

fa_IRPersian